A pioneer in healthcare

Bols Blue Curacao

Bols Blue Curacao е оригиналниот и најпродаван ликер  Blue Curacao во светот. Бојата на овој син ликер може да ви го одвлече вниманието, но Болс Синиот Куракао има вкус на свежи портокали.Овој син ликер додава пенлива сина боја, моќен вкус на портокал и супер уникатен вкус на секој коктел.  Bols Blue Curacao е изработен само со природни ботанички производи.Познат во претходниот век како „Crème de Ciel“, Болс Син Куракао е еден од најстарите вкусови во модерниот опсег на ликери Болс.
 Ликерот Болс Син Куракао не само што е одлична замена за ликерот Трипл Сек, туку и овој коктел како  Margarita Azul  и Blue Hawaii  е од суштинско значење за ликерот.  Синиот Куракао е исто така вкусен во мешан пијалок со сода или сок од портокал.