A pioneer in healthcare

Bushmills original

Bushmills Original Ирското Виски е мешавина од сопствените трипати дестилирани малт вискија, направени од пченица, и има освоено 36 награди само оваа година. Веднаш кога ќе го пробате ќе забележите дека има богата, нежна, и топла вкусна нота. Питко виски, со богат вкус кој може да се ужива без мраз, со мраз или пак во коктели