A pioneer in healthcare

Кафе Vergnano 1882 Cremoso

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан.
Неговиот чист ароматичен израз потсетува на ориенталните зачини со
интересни вкусови на ванила и црн бибер.

A pioneer in healthcare

Кафе Vergnano 1882 Cremoso

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан.
Неговиот чист ароматичен израз потсетува на ориенталните зачини со
интересни вкусови на ванила и црн бибер.