A pioneer in healthcare

Ирско виски Teeling Single Grain

Целосно уникатен стил во рамките на ирското виски, поместувајќи ги границите на конвенцијата, на пресекот на местото каде што старото се среќава со ново.
Teeling Single Grain Irish Whiskey е изработен со употреба на неконвенционална преса за каша која се состои од 95% пченка и 5% слад од јачмен, кој е тројно дестилиран и созреен исклучиво во буриња за црвено вино од француски даб од Каберне Совињон од Калифорнија, произведувајќи навистина уникатно ирско виски