A pioneer in healthcare

Ирско виски Teeling Single Malt

Преку иновативни техники на созревање и завршна обработка, ние создадовме уникатно, наградувано Teeling Irish Single Malt Whiskey, полно со вкус.
Направени со ирски вискија дестилирани од 100% слад од јачмен, созреани и завршени во буриња кои му даваат влијание од пет буриња со вино (Шери, Порт, Мадеира, Бело Бургунди, Каберне Совињон). Овој ирски Single malt виски обезбедува уникатен профил на вкус за овошје, кој е сложен, но сепак избалансиран и честопати е опишан како „симфонија“ на вкус.