A pioneer in healthcare

Ирско виски Teeling Small batch во лименка со две чаши

Ова виски ја оспорува конвенцијата за тоа што може да биде ирско виски, со слоеви на уникатен вкус под влијание на неконвенционалните техники на созревање во буриња.
Рачно избрани буриња со житно и малт виски првично целосно стареат во буриња од бурбон, а потоа се "венчаат" заедно во централно американски буриња за рум до 12 месеци за уникатен профил на суво овошје.