A pioneer in healthcare

LOUIS ROEDERER BRUT PREMIER

По големите пресврти во раните 1900-ти години, посебно после Првата Светска војна која уништила повеќе од пола од имотот на Louis Roederer, Léon Olry Roederer го реконструирал лозјето. Тој одлучил да купи грозје да го обезбеди континуитетот на куќата, за време на тешкиот период кој следел, истовремено создавал старовремско вино кое ќе има конзистентен вкус, без разлика на годината на берба. Тој производ сега е наречен Брут Премиер