A pioneer in healthcare

REMY MARTIN XO

Remy Martin XO e потпис на Мастер блендерот на визбата, кој со својата експертиза, блендира над 400 „води на животот„ (кои потекнуваат исклучиво од високо квалитетни лозја од областите Cognac, the Grande Champagne и Petite Champagne). Неговата уметност во блендирање, дозволува на експертите да се изрази целосната ароматична комплексност со XO Cognac Fine Champagne. 
Rémy Martin XO има освоено злаен медал во 2010 година на Spirits Business Cognac Masters (UK) и златен медал на San Francisco World Spirits Competition во 2014 година.