A pioneer in healthcare

Teeling Irish Whiskey тринити пакување

"Светото тројство" како што Teeling ги нарекува своите три нај популарни вискија, во едно пакување. прекрасно пакување за тејстинг, но и за подарок на вистински познавачи и љубители на виски.