MIXER ПИРЕ

Mixer овошни пиреата се база за припрема на на најдобрите коктели, смуди, или било кој друг пијалок на база на овошје...
повеќе

MIXER - МИКСОЛОГИЈА

Mixer производите за коктели имаат долготраен вкус и дозер кои се совршено избалансирани за да одговараат на сите премиум алкохолни пијалоци...
повеќе

MIXER - ГУРМЕТ ЛИНИЈА

Спакувани во атрактивно шише со дозер-пумпица. Секој производ е лесен за употреба поради пластичното шише кое не се крши ако се испушти...
повеќе