Bacardi CARTA BLANCA

Пред Дон Факундо да го преправи рецептот, белите румови биле остри на вкус, нерафинирани и сирови...
повеќе

Bacardi CARTA NEGRA

Бакарди Карта Негра е средно црн рум, експертски изблендиран од Maestros de Ron BACARDI...
повеќе

Bacardi OCHO

Создаден во 1862, Бакарди 8 годишен, остана единствено зачуван во фамилијата Бакарди седум генерации...
повеќе

Bacardi CARTA ORO

Бакарди Карта ОРО (Бакарди Златен Рум), е експертски изработен од Маестро de Ron Bacardi...
повеќе

Bacardi OAKHEART

Тоа е зачинет рум и зреен во американски дабови буриња, со интензивен вкус и благ финиш...
повеќе

Bacardi Breezer Lime

Бакарди Бризер од Зелен лимон е свеж и интересен микс од природен вкус на зелен лимон...
повеќе

Bacardi Breezer Watermelon

Бакарди Бризер од Лубеница е освежителен алкохолен пијалок кој содржи мешавина од Бакарди Рум...
повеќе

Bacardi Breezer Orange

Освежете го вашиот вкус со вкусен Тропски Портокал- сочна сензација со вкус на портокал и нијанси на ванила...
повеќе

Bacardi Mojito

Од креаторите на оригинално мохито...
повеќе