Bols Triple Sec

Bols Triple Sec е кристално чист ликер со вкус на кора од портокал Куракао...
повеќе

Bols Creme de Cassis

Болс Крем де Касис е автентичен ликер од темно црвена црна рибизла направен...
повеќе

Bols Cacao Brown

Болс Крем де Какао Браун е темен ликер, спакуван со богат вкус на горчливо, темно чоколадо...
повеќе

Bols Amaretto

Ликерот Болс Амарето е направен, верен на своето потекло, од дестилат на јадра од бадем и..
повеќе

Bols Raspberry

Болс Малина е длабоко црвен ликер направен со вистински, природни ботаници...
повеќе

Bols Blue Curacao

Bols Blue Curacao е оригиналниот и најпродаван ликер Blue Curacao во светот. Бојата на овој син ликер може да ви го одвлече вниманието, но Болс Синиот Куракао има вкус на свежи портокали.
повеќе

Bols Cacao White

Bols Crème de Cacao White е чист ликер со вкус на млечно чоколадо, поткрепен со слаби тонови на ванила и кајсија.
повеќе