Шампањ Louis Roederer Cristal Rose

Најпознатото вино во асортиманот на куќата Louis Roederer е Cristal...
повеќе

LOUIS ROEDERER CRISTAL

Најпознатото вино во асортиманот на куќата Louis Roederer е Cristal. Ова вино е настанато во 1876 година да ги задоволи потребите на Царот Александар II...
повеќе