GREY GOOSE

Да се создаде вотката Grey Goose, FRANÇOIS THIBAULT одржува ненадминато ниво на изработка, користејќи ги само најдобрите состојки....
повеќе

GREY GOOSE Le citron

За да се создаде GREY GOOSE® Le Citron Vodka, маестро François Thibault почнува со најдобрите лимони...
повеќе

GREY GOOSE L' Orange

GREY GOOSE® L’Orange Vodka е направена од свежо набрани портокали. како и со супериорното жито од кое се произведува GREY GOOSE® Водката...
повеќе