MAREBLU Салати

ВКУСНО ИЗБАЛАНСИРАНА ТУНА....
повеќе

MAREBLU LE DELLI

ДЕЛИКАТЕСНИ ПАРЧИЊА ОД ТУНА КОМБИНИРАНИ СО ВНИМАТЕЛНИ ИЗБОРНИ СОСТОЈКИ...
повеќе

MAREBLU Скуша

Филетите од скуша Мареблу се од „Scomber Scombrus“...
повеќе

MAREBLU Туна

Туна со маслиново масло, достапна во различни пакувања...
повеќе