MIXER - ПИРЕ

Mixer овошните пиреа се база за припрема на најдобрите коктели, смуди...
повеќе

MIXER - МИКСОЛОГИЈА

Mixer производите за коктели имаат долготраен вкус и дозер кои се совршено избалансирани...
повеќе

MIXER - ГУРМЕТ ЛИНИЈА

Спакувани во атрактивно шише со дозер-пумпица...
повеќе