PATRON TEQUILA - RЕPOSADO

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
повеќе

PATRON TEQUILA - SILVER

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
повеќе

PATRON TEQUILA - ANEJO

Рачно направена во мали количини, за да биде со гладок, и благ вкус...
повеќе

PATRON TEQUILA XO CAFÉ

Patrón Silver Tequila со есенцијата на добро кафе...
повеќе