Кафе Pellini Armonioso Nespresso

Pellini Armonioso Nespresso
повеќе

Кафе Pellini Absolute

Со благородна арома и вкус, Pellini Absolute е сместен во категоријата на луксузно Италијанско еспресо...
повеќе

Кафе Pellini Magnifico

Како дел од Pelini Luxery Coffee, Magnifico е вистински избор за сите оние кои се љубители на Италијанско еспресо...
повеќе

Кафе Pellini Top Decaffeinato Naturale

Уживајте во повеќе шолји вкусно еспресо во текот на денот...
повеќе

Кафе Pellini Supremo

Pelini Supremo претставува нова колекција на Италијанско еспресо...
повеќе