BOMBAY SAPPHIRE

Голема страст за производство на најфиниот можен џин; причина поради која креирањето на Бомбај Сафир е навистина уникатно....
повеќе

STAR OF BOMBAY

Инспириран од сафирот содржан на самото име на производот, Star of Bombay е исклучително гладок премиум џин...
повеќе