Кафе Vergnano 1882 Intenso

Кафе Vergnano Intenso со долготрајна бронзена крема
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Portofino

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Portofino.
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Arabica

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Arabica

Мешавина од најдобрите зрна Арабика култивирани во Латинска Америка
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Cremoso

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан.
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Lungo Intenso

Mешавина составена од најдобрите зрна кафе Арабика.
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Amalfi

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Амалфи.
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Cortina

Екслузивно кафе инспирирано од убавините на Италијанскиот град Cortina.
повеќе

Кафе Vergnano 1882 Cremoso

Златниот и густ крем од капсулите Caffe Vergnano Cremoso е постојан...
повеќе