Шкотско Виски William Lawson`s

Вилијам Лоусон е класичен мешан шкотски виски со сладок и среден вкус. Направен е со висока содржина на слад, мешавината за прв пат е произведена од Вилијам Лосон во 1849 година.
повеќе