Концерт на Sting

Во организација на Авалон продукција, Алтеа-ММ имаше задоволство да биде еден од главните спонзори на концертот на Стинг во Скопје, како и договорноста да понуди пијалоци и коктели од портфолиото на Бакарди кои претходно не беа застапувани на концерти. Одлично шоу на големиот Стинг

 

Повеќе за настанот можете да видите тука