Аперол обука на бармени 2015

На 09.06.2015 Алтеа-ММ организираше тренинг на бармен со регионалниот бренд амбасадор на Аперол Давиде Форнасиеро. Гостите кои беа бармени и сопственици на барови имаа можност да научат за брендовите Аперол и Кампари.

Можете да ја видите галеријата на настанот овде