Бакарди-Мартини Мастерклас 2017

Алтеа-ММ имаше задоволство да го пречека глобалниот бренд амбасадор на Бакарди-Мартини, Калман Ковач и да организира мастер клас настан за Бакарди, Мартини, Бомбај Сафир Џин и Греј Гус вотка. Во овој тридневен курс гостите имаа можност да научат за овие брендови, како и да научат за подготовка на премиум класични коктели.

Можете да видите повеќе фотографии од настанот овде