Аперол обука на бармени 2016

На 24.05.2016 година Алтеа-ММ организираше тренинг за бармени со регионалниот бренд амбасадор на  Аперол Давиде Форнасиеро. Гостите кои беа бармени и сопственици на барови од целата земја имаа можност да научат за брендовите Аперол и Кампари, како и за подготовката на фантастичниот Аперол Сприц.

Можете да ја видите галеријата на настанот тука