Italian Moto Days

Во соработка со Италијанската Амбасада во Скопје, Алтеа-ММ организираше интересен настан на падините на Водно, каде беа претставени новите модели на Веспа, а Аперол организираше добра забава и пијалоци за гостите.

Можете да видите повеќе тука