За ALTEA-MM

Основната дејност на компанијата Алтеа-ММ е увоз и дистрибуција на пијалоци. Алтеа-ММ денес е овластен увозник на најдобрите светски брендови на пијалоци...
повеќе

Наши вредности

Ние цениме отвореност и искреност. Ние се поддржуваме и се грижиме еден за друг. Внимание и задоволство во работата на единката се секогаш високо ценети...
повеќе

Стратегија

Визијата на Altea-ММ е да се биде постојано призната како најдобра маркетинг и дистрибутивна компанија која обезбедува висок квалитет и првокласни услуги на своите партнери...
повеќе